fbpx

Voor ondernemers die zonder technische kennis een winstgevende online cursus willen maken en verkopen

Een Winstgevende Online Cursus maken
Lanceer en verkoop in 2 weken 

Leer mij hoe je binnen twee weken een winstgevende online cursus kunt maken, zelfs als je geen kennis hebt van websites, of van camera's.

Wil je een online cursus maken?
Het is zo makkelijk!

Als je tenminste weet wat je moet doen. Misschien heb je je er al wel eens in verdiept, of heb je het geprobeerd. Dan heb je ongetwijfeld  gemerkt dat er veel verschillende (technische) vaardigheden van je gevraagd worden. Veel momenten waarop het allemaal te veel kan worden.

De wereld is veranderd. Fysieke winkels gaan failliet, thuiswerken is normaal geworden en we kopen alles online. Als je nu nog geen online training hebt gemaakt, loop je achter de feiten aan.

Het business model van een online training is steengoed:

 • 1x maken en jaren lang verkopen
 • Schaalbaar, je kunt stoppen met het verkopen van je uren
 • Online cursussen zijn populairder dan ooit
 • Locatie onafhankelijk werken

Toch laten we ons vaak tegenhouden om een online cursus te maken en zijn er hele goede excuses om er niet aan te beginnen of om ermee te stoppen:

 • Wat moet ik vertellen?
 • Wie ben ik eigenlijk om iemand anders iets wijs te maken?
 • Hoe structureer ik mijn kennis?
 • Welke apparatuur heb ik nodig?
 • Hoe moet ik mezelf filmen?
 • Hoe kom ik als mezelf over tijdens het presenteren?
 • Hoe moet ik alles monteren?
 • Hoe zet ik alles online?

"Weet je… LAAT MAAR."

En dan gebeurt er dus helemaal niets.

Leer mij een winstgevende Online Cursus maken

Deze online videotraining leert jou hoe jij gemakkelijk, zonder enige technische kennis een online videocursus kunt maken. Snel en to the point. We geven je de tools, de technieken en de broodnodige tips en tricks zodat jij zelfstandig binnen twee weken een cursus online kunt hebben staan en online geld kunt gaan verdienen. Niks meer en niks minder. Na afloop van deze online training heb je geen excuses meer om het uit te stellen.

Dit is wat je krijgt als je je inschrijft

Na het aanmelden krijg je direct je inloggegevens toegestuurd zodat je met de online training aan de slag kunt. De online training is kort en krachtig (+/- 60 minuten) en is makkelijk te volgen. Na het voltooien van de training kun je binnen twee weken een winstgevende online cursus online hebben staan.

Je leert WEL:

 • Hoe je jouw kennis kan omzetten in een winstgevende online videocursus
 • Welke apparatuur en software je nodig hebt om jezelf te kunnen filmen en monteren
 • Hoe je jouw cursus moet schrijven en kunt onderverdelen in modules en lessen
 • Hoe je krachtig en zelfverzekerd je online cursus kunt presenteren
 • Hoe je je cursus kunt opnemen en monteren
 • Welk platform je het beste kunt gebruiken
 • Hoe je je cursus het beste kunt vermarkten

Je leert NIET:

 • Hoe je sales funnels moet bouwen
 • Hoe je sales pagina’s bouwt
 • Hoe Photoshop, Adobe Premiere, Davinci Resolve of Final Cut Pro tot in detail werkt
 • Hoe je een studio moet bouwen
 • Hoe je je platform stap voor stap moet inrichten
 • De ins en outs van je filmapparatuur

Dit is wat mensen zeggen over de Online Cursus

profile-pic

Dé kickstart om goede online cursussen te maken

Jeroen de Wit - Eigenaar

Dé kickstart om goede online cursussen te maken, zeker een aanrader! Duidelijke video’s die gemakkelijk zijn te volgen met tools die je gelijk kunt toepassen.

profile-pic

Wat een verademing is deze cursus!

Kyra Cools

Wat een verademing is deze cursus! Niet eerst 3 nieuwsbrieven of vlogs doorspitten. Geen lastige inhoudelijke vragen die je eerst moet beantwoorden. Wel kort en krachtig en te snappen info! Ontzettend bedankt!

profile-pic

Geen nutteloze informatie maar precies dat wat je nodig hebt

Josien Westveer

Echt een leuke training! Aanrader vanwege de manier waarop uitleg gegeven wordt, lekker duidelijk en helder. Geen nutteloze informatie maar precies dat wat je nodig hebt. Bart presenteert het ook lekker vlot en gezellig waardoor de stof goed blijft hangen. Plus lekker in je eigen tijd en tempo bepalen wanneer je welk deel doorneemt en wat je ermee doet. Kortom; dik tevreden over deze training, zou iedereen moeten volgen die hier iets mee wil. Ik zou de cursus zeker aanbevelen, omdat het zo lekker helder en duidelijk is plus leuke manier van presenteren en vlot gemonteerd dus dat kijkt/leert makkelijk. Echt goed in elkaar gezet!

Dit kun je verwachten in

onze Online Cursus: Een winstgevende online cursus maken

4 modules

1

Module 1: Introductie

Een korte module die je voorbereid op wat er gaat komen. Wat wordt er van jou verwacht? Wat kun je van de online training verwachten? Ready? Ok, let's go!

2

Module 2: Apparatuur en Software

In deze module laten we je precies zien welke apparatuur en software je nodig hebt om binnen twee weken een online cursus te lanceren. Wat is de beste camera, de beste software en wat zijn redelijke prijzen om deze aan te schaffen?

3

Module 3: Online Cursus Schrijven, Opnemen en Monteren

Dit is de kern van de online training: We gaan de cursus schrijven, opnemen en monteren. We laten je zien hoe je heel een hoogwaardige cursus kunt maken binnen een zo kort mogelijke tijd. Don't worry, je hebt geen technische vaardigheden nodig, we laten je alles stap voor stap zien.

4

Module 4: Platform kiezen & Cursus verkopen

En dan is je cursus opgenomen, now what?! In deze module laten we zien hoe je je cursus online moet zetten en hoe je er geld mee kunt verdienen. Welke systemen moet je gebruiken en hoe zorg je ervoor dat mensen jouw product vinden een aanschaffen?

Bonus

Maar dit is niet alles...

Deze Online Training komt met de nodige bonussen die je nog sneller helpen om je cursus te lanceren.

Bonus 1
Handige worksheets

Je krijgt bij deze cursus handige worksheets om jouw ideeën vast te leggen. Af en toe moet je even weg van je computer en nadenken met pen en papier. 

Bonus 2
Uitgebreide apparatuur en software lijst

Je kunt uren, dagen, weken spenderen aan het uitkiezen van de juiste gear: Welke camera, microfoon, lichtstatieven, software heb je nodig? We geven je een uitgebreide apparatuur- en softwarelijst met de beste opties van het moment. En tipje van de sluier: Je kunt alle apparatuur en software in huis hebben voor onder de 1000 euro.

Bonus 3
Interactieve lessen

Heb je vragen over bepaalde onderdelen van de online cursus? Je kunt ze direct onder de lessen stellen. Andere cursisten kunnen je vraag lezen en beantwoorden, maar wij zullen ook actief zijn om je zo goed mogelijk te helpen.

Over je trainer

Bart Boonstra

Ervaren presentator, docent, trainer en ondernemer die meerdere winstgevende (online) businesses heeft opgezet.

“Met deze training wil ik ondernemers in een zo kort mogelijke tijd klaarstomen om zelf een online training op te zetten. Als dit te lang duurt en te ingewikkeld wordt, haak je af. Daarom heb ik een pakket gemaakt dat zo “to the point” is en je alleen het puur noodzakelijke leert, dat je met zelfvertrouwen en plezier binnen twee weken een winstgevende online cursus op kunt zetten.”

Dit is wat mensen zeggen over de trainer

profile-pic

Bart neemt je met zijn enthousiasme mee

Marcel H

Bart neemt je met zijn enthousiasme mee door deze basis om je eigen online cursus te lanceren. Je leert stap voor stap wat het minimum is om snel een cursus op te bouwen en op een platform neer te zetten. Het is een basiscursus met al de nodige informatie om snel op te starten.

profile-pic

Bart legt op een eenvoudige enthousiaste manier alles uit

John Robberts

Bart legt op een eenvoudige enthousiaste manier uit hoe je zelf met de juiste tools een professionele online cursus te maken. Zonder dat je gelijk een "godsvermogen"moet besteden aan apparatuur en cursussen.

Een minimale investering voor een extreem winstgevend business model

De waarde die je in deze cursus krijgt, stelt je in staat om binnen no-time per maand een aantal duizend euro te verdienen. Mits je alle stappen goed in je opneemt en uitvoert.


In de afgelopen 15 jaar hebben wij veel online cursussen geschreven, gepresenteerd en verkocht. Ook hebben we andere ondernemers geholpen bij het opzetten van hun online cursus. Het meerendeel heeft inmiddels een succesvolle online business weten op te zetten, waarin online cursussen voor een mooie passieve stroom aan inkomen zorgen.


In deze online training hebben we alleen de informatie gestopt waarvan we zeker weten dat hij werkt en dat hij voor jou nuttig is. De waarde in deze online training geven is, overstijgt de 10.000 euro met gemak.


Hoeveel gaat jouw online cursus kosten? Hoeveel moet je er verkopen om 10.000 euro te verdienen?


We willen de drempel voor jou zo laag mogelijk houden om een online cursus te lanceren.  Het risico laag houden en je enthousiasme zo hoog mogelijk. Daarom kun je toegang krijgen tot deze online training voor geen 10.000 euro, maar voor...

Online videocursus

Winstgevende Online Cursus maken

€ 195,-

Effectief, simpel en doeltreffend een Online Videocursus lanceren.

 • Binnen twee weken je online cursus live
 • Korte, duidelijke videolessen
 • Ideaal voor beginners
 • Geen technische kennis nodig

100% Tevredenheidsgarantie. Na 14 dagen niet tevreden? Geld terug!

We doen geen beloftes die we niet kunnen waarmaken. Houden we niet van. Heb jij na 2 weken nog steeds niet het gevoel dat je een online cursus kunt opzetten? Dan kun je je geld terug vragen, zonder dat we moeilijk gaan doen. 

Je bent niet de enige! We hebben al veel Online Cursus makers kunnen helpen met hun online business.

profile-pic

De cursus is perfect voor beginners!

Colin Price

De cursus is perfect voor beginners! Stap voor stap wordt alles wat je nodig hebt helder uitgelegd. Dit is precies wat ik nodig had als beginner, niet alle mogelijkheden uitleggen, maar precies uitleggen wat ik moet doen als beginner. Ik zou de cursus 100% aanraden: Heel informatief, to the point, zonder in alle diepte te gaan. Kan ik iedereen aanraden!

Veel gestelde vragen (FAQ)

Wanneer begint deze Online Training?

Deze Online Training staat vanaf 1 september 2021. Je krijgt op deze datum alle inloggegevens als je je voor of op deze datum je aanmeldt. Koop je na 1 september 2021 een ticket, dan krijg je direct toegang!

Met welke software wordt er gemonteerd? 

We leren je monteren met Adobe Premiere. Als je hiermee leert monteren, kun je namelijk met elk software pakket monteren. Een ander groot voordeel is dat 90% van alle video editors die je wellicht later wilt betalen ook met dit software programma werkt. En nee, het is niet moeilijk :) We laten je stap voor stap zien hoe het werkt!

Hoe lang duurt deze Online Training? 

De totale lengte van deze online training is +/- anderhalf uur. Je zult uiteraard zelf aan de slag moeten gaan om je cursus online te krijgen. Als je hier full time mee aan de slag gaat, kun je binnen twee weken je cursus online hebben staan.

Hoe technisch moet ik zijn om dit te kunnen volgen?

Niet. Het is echt voor beginners. Het enige wat je moet kunnen is weten hoe je mapjes aan moet maken op je computer, of op je harde schijf en weten hoe je bestanden van plek A naar plek B moet kopiëren.

Hoeveel geld ben ik kwijt na het aanschaffen van deze Online Training?

Als je nog helemaal geen apparatuur in huis hebt, hou er dan rekening mee dat je nog 800 euro moet investeren in een camera, licht, geluid en andere accessoires.

Natuurlijk heb je ook een platform nodig waar je cursus op komt te staan. Dat kan gratis, maar hou rekening met in ieder geval 200 euro/jaar.

Online Cursus, Online Training? Wat is het verschil?

Niks. In het Engels is het heel makkelijk: Online Course. In het Nederlands kun je verschillende termen voor hetzelfde gebruiken. Zo noemen wij al onze "online cursussen" "Online Training". Maar we leren jou om een "Online Cursus" te maken. Het wordt er allemaal niet makkelijker op, dat begrijpen wij ook :)

Online cursussen hebben mijn leven veranderd 

Naast Leermij heb ik nog een ander bedrijf: Grow Media. Hier helpen we grotere stichtingen en scale ups te groeien d.m.v. video. We zijn hard aan het groeien en het gaat super goed, maar ik merk dat ik mijn eigen tijd aan het verplaatsen ben: Naar een online business met online cursussen.


Naast dat het business model van een online business wat mij betreft ongeëvenaard is, word ik intens blij van het kunnen helpen van mensen met het verwezenlijken van hun droom. Daar gaat mijn bloed van stromen, daarvoor sta ik (bijna) elke dag om 4.30 uur op.


Ik wil dat jij met deze Online Training jouw droom kunt verwezenlijken. Je kunt mij niet gelukkiger maken dan dat jij straks klaar bent en met trots je online cursus aan mij kunt laten zien. Doe dat ook vooral.


Ik wens je heel veel succes en plezier bij het opzetten van jouw online cursus en het begin van je nieuwe online business.

>