fbpx

Trainingvideo maken


Wil je leren hoe je een boeiende trainingvideo kunt maken? In onze cursus om video's te maken leer je de essentiële vaardigheden om effectieve en aantrekkelijke trainingsvideo's te produceren. Dit gaat verder dan alleen de basis; je leert over storytelling, visuele compositie, en audiovisuele technieken. Of je nu een beginner bent of je bestaande videovaardigheden wilt verbeteren, onze cursus biedt praktische kennis en technieken om je te helpen uitblinken in het maken van trainingvideo's.

Wil je trainingsvideo's maken?

Les van ervaringsdeskundigen

Niet blij?
100% geld terug

Binnen een paar uur resultaat

Wij leren je meer dan alleen een trainingvideo maken

Wil je voor jouw bedrijf indrukwekkende video's maken? In onze cursus leer je niet alleen hoe je trainingvideo's kunt maken, maar ook hoe je jezelf kunt presenteren op een overtuigende manier. Leer de kunst van het maken van trainingvideo's die niet alleen informeren, maar ook inspireren en verkopen. We behandelen alles van scriptwriting tot video-editing, zodat je trainingvideo's kunt maken die echt impact hebben. Ontwikkel de vaardigheden om professionele video's te maken die jouw doelgroep aanspreken en je boodschap effectief overbrengen. Wij helpen je video’s maken die je kijkers niet alleen boeien, maar ook actie laten ondernemen.

daglicht

" Bart en Eric zijn de eersten die me bewust hebben gemaakt van hoe ik moet staan en hoe ik mijn handen moet gebruiken. 100% aan te raden. "

Lindsey Ravelle van Loon

(Ondernemer - Postcards to The Moon)

"

" Je leert jezelf niet alleen beter presenteren op camera, maar ook in je dagelijkse en werkzame leven.  Hele praktische tips van twee mannen die weten waar ze het over hebben."

Michael Wolbert

(Programmeur)

"

Meld je direct aan en leer professionele videovaardigheden

Ben je klaar om te leren hoe je als een zelfverzekerde professional video's kunt maken? Schrijf je in voor onze workshops en cursussen om de geheimen van het maken van een effectieve trainingsvideo te ontdekken. Of je nu je zakelijke presentaties wilt verbeteren of je creatieve ideeën tot leven wilt brengen, onze cursus om video's te maken is de perfecte stap. Ontvang persoonlijke begeleiding en feedback om je vaardigheden te verfijnen. Meer weten? Bekijk de cursussen uit onze academy of meld je direct aan om je vaardigheden in het maken van video's te versterken en je publiek te boeien met professionele, overtuigende content. 

>