fbpx

Video’s maken voor social media


Wil je jouw bedrijf via social media presenteren door professionele video’s te maken? In het tijdperk van digitale communicatie is het hebben van social media voor je onderneming onmisbaar geworden. Bij Leermij.com leren we je hoe je boeiende en effectieve video's voor social media kunt maken. Of je nu je persoonlijke merk wilt versterken of de zichtbaarheid van je bedrijf wilt vergroten, onze cursus biedt de kennis en tools om op te vallen in de drukke wereld van social media. Je leert over verschillende platforms, hun specifieke vereisten en hoe je content kunt creëren die resoneren met jouw doelgroep.

Wil je video's maken voor sociale media?

Les van ervaringsdeskundigen

Niet blij?
100% geld terug

Binnen een paar uur resultaat

Hoe kun je de beste social media video's maken?

Het maken van de beste video's voor social media begint met een professionele presentatie van jezelf en je boodschap. Onze cursus “social media voor beginners” leidt je door de verschillende aspecten van het creëren van aantrekkelijke en overtuigende videocontent. Je leert hoe je een verhaal vertelt dat past bij het medium en hoe je visuele en auditieve elementen kunt gebruiken om je boodschap te versterken. Of het nu gaat om korte, pakkende video's voor platforms als TikTok en Instagram of om meer uitgebreide content voor YouTube; we bieden je de vaardigheden om jezelf effectief te presenteren op social media.

" Bart en Eric zijn de eersten die me bewust hebben gemaakt van hoe ik moet staan en hoe ik mijn handen moet gebruiken. 100% aan te raden. "

Lindsey Ravelle van Loon

(Ondernemer - Postcards to The Moon)

"

" Je leert jezelf niet alleen beter presenteren op camera, maar ook in je dagelijkse en werkzame leven.  Hele praktische tips van twee mannen die weten waar ze het over hebben."

Michael Wolbert

(Programmeur)

"

Schrijf je in en ontvang tips en tricks

Wil je leren hoe je als een zelfverzekerde professional video’s voor social media kunt maken? De workshops van Leermij.com bieden een grondige training in het maken van indrukwekkende video's voor social media. Of je nu je verhaal wilt delen, een product wilt promoten of gewoon creatief wilt zijn; onze cursussen bieden je de tools en technieken om je doelen te bereiken. Meer weten? Bekijk de cursussen uit onze academy of meld je direct aan. Stap in de wereld van social media video's en maak content die niet alleen gezien, maar ook onthouden wordt.

>