fbpx

Maak Krachtige Shorts
met alleen je Smartphone!

Dé mini online cursus voor ondernemers en stichtingen met een beperkt budget

Je trainers Eric en Bart presenteren en produceren voor:

wie zijn Je trainers?

Eric Bouwman

Presentator, Filmmaker en Tech-Expert


Met meer dan 23 jaar ervaring voor de camera is Eric Bouwman een expert als het gaat om het presenteren en creëren van impactvolle videocontent. Zijn passie voor tv, film en technologie (o.a. presentator van RTL4 & Bright) stelt hem in staat om de nieuwste (film)technieken te omarmen en deze te delen met anderen. Met zijn enthousiasme en kennis brengt hij mensen in beweging en inspireert hij hen om het beste uit zichzelf en hun video's te halen. Als presentatiecoach en acteur heeft Eric een schat aan ervaring in het overbrengen van boodschappen op een krachtige en boeiende manier.

Bart Boonstra

Videoproducent en Presentatiecoach


Met meer dan 18 jaar ervaring in videoproductie en presentatie is Bart Boonstra een veel gevraagde spreker en coach in de industrie. Als oprichter van het succesvolle videoproductiebedrijf Grow Media helpt hij fondsen , stichtingen en bedrijven bij het behalen van hun doelstellingen met behulp van video. Bart heeft uitgebreide presentatie-ervaring op televisie en online (SBS6, NET5, Nickelodeon), waardoor hij anderen effectief kan coachen en begeleiden in zelfverzekerde en overtuigende presentaties voor de camera. Bart weet hoe hij boodschappen effectief kan overbrengen en impact kan maken met de juiste video strategie.

WAAROM DEZE ONLINE MINI CURSUS?

Dit is niet zomaar een cursus. Dit is de enige cursus in Nederland en België die je stap voor stap leert hoe je niet alleen een kwalitatief hoogwaardige short produceert, maar ook hoe je strategisch en marketinggericht moet denken.

Beelden uit de Online Mini Cursus

WAT JE LEERT

De Video Succesformule: Strategie, Productie, en Marketing. In slechts 25 minuten onthullen we alles wat je moet weten om een impactvolle short te maken en te delen. Zonder extra kosten. Zonder gedoe.

NA DEZE mini CURSUS KUN JE:

Snel en eenvoudig een krachtige short bedenken VOOR DIE IMPACT MAAKT
MET JE SMARTPHONE EEN STEENGOEDE SHORT FILMEN EN MONTEREN
Effectief en MAKKELIJK je SHORT delen OP AL JE  social media kanaLEN

en dit TYPE shorts maken 

In de online mini cursus ga ik je laten zien hoe je deze exacte short kunt maken met je smartphone, zodat jij deze technieken kunt toepassen op jouw shorts.

KRIJG direct toegang TOT DEZE MINI ONLINE CURSUS:

voor

€29,-

  • In 25 minuten word je stap voor stap uitgelegd hoe je een short kunt maken voor jouw social media
  • Je leert over strategie, productie én marketing
  • Je krijgt de AI-tools hoe je snel en eenvoudig je shorts kunt inplannen op je social media kanalen
  • Voor ondernemers en stichtingen die zelf graag snel goede shorts willen inzetten, zonder daar de hoofdprijs voor te willen betalen.

Maak Krachtige Shorts
met alleen je Smartphone!


Testimonials

Maaike de Boer 


Ik beveel deze online mini cursus zeker aan voor iedereen die iets met video moet gaan doen.
In heb zoveel geleerd en heb heel veel handvatten gekregen waarmee ik aan de slag kan. Ik denk dat ik dit nergens anders kan krijgen dan hier. Heel erg blij mee.

Hetty Hanekamp


Bart en Eric geven waardevolle tips over het maken van shorts, waar ik de rest van mijn loopbaan heel veel aan ga hebben. Een heldere uitleg, zonder ellenlang te hoeven luisteren naar gebabbel.

Lindsey van Loon


Bart en Eric zijn goud waard. Ze weten op een heldere, duidelijke manier dingen uit te leggen die ik voorheen nooit begreep. Als je iets met shorts wilt gaan doen, zijn dit de 25 meest waardevolle minuten van je leven!

>