fbpx

Een video leren editen


Leren om een video te editen is een waardevolle vaardigheid in de huidige digitale wereld. Of je nu een amateurfilmmaker bent, een content creator voor sociale media of gewoon je familievideo's wilt verbeteren, professioneel video editen tilt je content naar een hoger niveau. In de cursussen van Leermij.com leer je hoe je ruw beeldmateriaal omzet in een boeiend verhaal. We behandelen basisprincipes zoals knippen, overgangen, kleurcorrectie en geluidsbewerking. Deze basisprincipes zijn essentieel voor het maken van professioneel ogende video's.

Wil je videobewerking leren?

Les van ervaringsdeskundigen

Niet blij?
100% geld terug

Binnen een paar uur resultaat

Wij leren je een video professioneel te editen

Het editen van een video op professionele wijze is een kunst die iedereen kan leren. Onze ervaren instructeurs leiden je door geavanceerde technieken van videobewerking, zodat je leert hoe je een aantrekkelijke trainingvideo maakt. Deze vaardigheden zijn niet alleen van toepassing op het maken van trainingsmateriaal, maar verbeteren ook je presentatievaardigheden. Je leert hoe je een verhaal opbouwt, de aandacht van je publiek vasthoudt en je boodschap duidelijk overbrengt. Deze cursus is de perfecte aanvulling op onze cursus presenteren, waardoor je zowel voor als achter de camera kunt schitteren.

" Bart en Eric zijn de eersten die me bewust hebben gemaakt van hoe ik moet staan en hoe ik mijn handen moet gebruiken. 100% aan te raden. "

Lindsey Ravelle van Loon

(Ondernemer - Postcards to The Moon)

"

" Je leert jezelf niet alleen beter presenteren op camera, maar ook in je dagelijkse en werkzame leven.  Hele praktische tips van twee mannen die weten waar ze het over hebben."

Michael Wolbert

(Programmeur)

"

Leer alles over video-editing

Ben je klaar om te leren hoe je als een zelfverzekerde professional een video kunt editen? Onze workshops en cursussen bieden een diepgaande training in zowel het editen als het presenteren van video's. Of je nu je eigen video's wilt verbeteren, professionele content wilt maken voor social media of je vaardigheden wilt uitbreiden; onze cursussen bieden de kennis en praktische ervaring die je nodig hebt. Bekijk de cursussen uit onze academy of meld je direct aan en begin je reis naar meesterschap in video editing en presenteren. Met onze hulp kun je je creatieve visie realiseren en je verhalen op een krachtige manier vertellen.

>