fbpx

Workshop presenteren 
voor de camera
3 t/m 6 personen

Krijg plezier en zelfvertrouwen in het presenteren voor een camera. Boek een Live Presentatie Workshop. Gewoon, bij jou op locatie. Op maat, zonder gedoe, met bizarre resultaten!

Op zoek naar een workshop presenteren voor één of twee personen? Klik hier!

Instructies en feedback op jouw niveau.

 Eerlijk, soms hard, maar altijd effectief. 

In 1 dag een betere presentator

Presenteren, terugkijken, leren van elkaar en feedback krijgen. Dat is hoe je snel gaat leren. 

Meer dan presenteren voor de camera

We focussen ons op het presenteren voor de camera. Maar dit gaat je helpen in je hele leven.

Zonder coaching presenteren is als Mt. Everest beklimmen zonder voorbereiding

Als professional of ondernemer worden we tegenwoordig te pas en te onpas voor een camera gezet. "Neem jij anders even een video op voor die klant van laatst". 

Je ademhaling wordt sneller
Je krijgt zweethandjes
Je voelt de druk van buiten,
Je gaat toch maar beginnen.

Klink ik echt zo raar?
Waarom zeg ik zo vaak uh?
Wat moet ik met mijn handen doen?
Mijn collega's vinden me vast heel gek nu.

Het eindresultaat blijkt nog erger.
Waarom wiebel ik zoveel?
Ik ben totaal mezelf niet,
Waarom moest ik dit ook alweer doen?

Ik kan dit ook helemaal niet.
Wie ben ik nou om voor een camera te gaan staan?
Mijn stem is stom, ik ben stom.
Ik doe dit nooit, nooit meer.

Herkenbaar?

Boek een halve, of een hele dag een
 Live presentatie Workshop bij jou op locatie.

Voor wie geschikt?

Onze Live Workshop is bij uitstek geschikt voor

Marketing Teams

Wil je met je bedrijf  online zichtbaarder worden en wil je marketing team hiervoor video's presenteren? Dan is deze live workshop bij voor jullie. Ook geschikt voor als je met je team online cursussen wilt gaan opnemen.

CEO's

Wil je met je compagnon zelfverzekerder en geloofwaardiger overkomen op camera, dan is dit de beste investering die je kunt doen. Liever alleen coaching? Bekijk dan onze optie om privé gecoacht te worden.

Docenten en studenten op Universiteiten, HBO's, MBO's en docenten

Voor zowel docenten als studenten wordt presenteren voor de camera essentieel. Als jij je boodschap goed kunt vertellen op camera, dan gaat je dat in je leven heel veel opleveren.

Acteurs / Professionals

Ben je met een groep acteurs, of met een groep artiesten en wil je je talent ook op beeld uitoefenen? Dan is dit een zeer waardevolle dag voor jou. We zorgen ervoor dat je je energie niet weggooit, maar overbrengt tot de persoon aan de andere kant van de lens.

Dit zijn de stappen als je een Live Workshop boekt

Direct na je aanmelding plannen we een datum waarop we langskomen. Daarna sturen we je wat voor vragen voor je team, en that's it.

1. WAT Zijn je wensen?

Wat wil je bereiken met deze workshop? Waar loop jij, of je team op dit moment tegenaan.

Geef duidelijk aan waar je het meeste behoefte aan hebt. Waarom moet jij en/of je medewerkers beter presenteren voor camera?

2. Wij maken op een maat gemaakt plan

Je kunt nooit een expert worden in één dag. Je zult keuzes moet maken. Dat geldt zeker ook voor ons.

Wij maken een op maat gemaakt plan met theorie, maar vooral veel praktijk oefeningen die gericht zijn om jouw doelen te behalen. 

3. we komen bij je langs

Ik hoop dat je een goede nachtrust hebt voor deze workshop. Het wordt een pittig dagje, met vooral heel veel doen. Na deze dag zullen jij en je medecursisten kapot zijn, maar met een voldaan gevoel.

Je hoeft alleen een locatie aan te wijzen, wij regelen de rest.

4. meer rust, kracht en zelfvertrouwen

We beloven je niet dat je na deze dag de nieuwe Martijn Krabbé bent geworden. Wat we wél met zekerheid kunnen zeggen is dat je met meer zekerheid en kracht voor een camera zult staan.

Eindelijk krijg je die handvatten die simpel lijken, maar een wereld van verschil gaan betekenen in jouw presentaties. Dat zal jou en je team direct het vertrouwen geven om hogere conversies te halen, of nieuwe fans aan je te binden.

"Vooral de feedback in deze workshop was voor mij mega waardevol. Tijdens deze workshop ben ik echt uitgedaagd om uit mijn comfortzone te stappen, door te spelen met mimiek, stemgebruik en doordat ik mijn emoties moest in zetten om mijn presentaties krachtiger te maken. Ik heb nu de tools gekregen om mijn video's een enorme kwaliteitsboost te geven. "

Marjolein Dubbers

Energieke Vrouwen Academie

"

"Ik zou deze training 100% aanbevelen. Je leert jezelf niet alleen beter presenteren op camera, maar ook in je dagelijkse en werkzame leven merk je de voordelen. Dat heb ik persoonlijk gemerkt. Sales-pitches gingen makkelijker en omdat ik kon terugvallen op een aantal basisprincipes was ik minder onzeker voor de camera."

Michael Wolbert

Programmeur

"

Wat vinden onze cursisten van de workshop?

Wat maakt ons nu anders?

Als je gaat Googlen, zul je zien dat er veel meer presentatie workshops te vinden zijn. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Het belangrijkste: Dit is de enige workshop die zich richt op het presenteren voor de camera. Dat is iets anders dan presenteren voor een groep.


Daarnaast zijn wij de enige partij die opgeteld samen 33 jaar praktische ervaring heeft opgedaan als presentator voor tv (SBS, Net5, RTL4, RTL5, Nickelodeon) en online programma's. 


Grote spannende liveshows, items op locatie, online trainingen, online Youtube Series, we hebben ze allemaal gepresenteerd.


Jouw angsten snappen we als geen ander. En juist daarom kunnen we jou helpen om de eerste stappen naar een rustige, zelfverzekerde presentatie te zetten.

Besteed een dag aandachtig aan presenteren en je zult je leven lang hier plezier van hebben

Misschien heb je nooit eerder nagedacht over het "leren presenteren". Logisch, bijna niemand doet dat. En juist presenteren wordt gezien als het grootste struikelblok tijdens sales meetings, het opnemen van video's voor je bedrijf en livestreams. Wat nu als je vanaf nu je sales meetings met kracht in gaat? Als je grote pitches weet binnen weet te slepen? Hoeveel zou jou en je bedrijf dat opleveren?

Dit is de investering die je daarvoor moet doen.

HALVE DAG
(9-13u of 13-17u)

Snel, efficiënt, en to the point.

$

€ 1.450

  • 3- 6 cursisten
  • Compleet Ontzorgd
  • Bij jou op Locatie

populair

HELE DAG
(9-17u)

Meer oefeningen, meer power, meer resultaat

€2.500

  • 3-6 cursisten
  • Compleet Ontzorgd
  • Beste presentaties achteraf toegestuurd
  • Ook mogelijk als 2x halve dag met 2 groepen

Boek een Live workshop

Wil je graag een Live Workshop boeken? Stuur ons dan direct een mail via dit formulier. Voor welke datum zou je graag een workshop willen? Wil je een hele of halve dag?

Maak je keuze
Halve of Hele dag?
  • Halve dag
  • Hele dag
0 of 350

Wij stomen jou en je team klaar voor het echte werk

Presenteren is ongeoefend gewoon heel vervelend om te doen. De onzekerheid die je hebt als je gaat opnemen, de schaamte als je het resultaat laat zien, verschrikkelijk.


Niks is leuk, ongeoefend.


Wij gaan jou en je team in een dag klaarstomen om met plezier voor een camera te kunnen presenteren. Het wordt een zware dag, waarin we kritisch zullen zijn en zeker geen blad voor de mond zullen nemen. Kun je daar niet tegen? Dan is deze workshop niet voor jou.


Als jij echter bereid bent om jezelf kwetsbaar op te stellen, om fouten de durven maken, dan zul je aan het einde van de dag merken dat je veel steviger in je schoenen zult staan en klaar bent voor het echte werk.


We zullen op zoek gaan naar jouw persoonlijke sterke eigenschappen en die uitvergroten. 

>