fbpx

Workshop presenteren voor camera
voor 1 of 2 personen

Krijg plezier en zelfvertrouwen in het presenteren voor de camera. Binnen 3 uur gegarandeerd resultaat. Op maat, zonder gedoe.

Instructies en feedback op jouw niveau.

 Eerlijk, soms hard, maar altijd effectief. 

In 3 uur een betere presentator

Presenteren, terugkijken en feedback krijgen. Dat is hoe je snel gaat leren. 

100% garantie

Ben je niet tevreden over het resultaat? Dan krijg je het complete bedrag terug.

To the point camera presentatie coaching

Presenteren is ongeoefend gewoon heel vervelend om te doen. De onzekerheid die je hebt als je gaat opnemen en de schaamte als je het resultaat laat zien zijn verschrikkelijk.

Niks is leuk, ongeoefend.

Wij gaan jou in een halve dag klaarstomen om met plezier voor een camera te kunnen presenteren. Het wordt een intensieve dag, waarin we kritisch zullen zijn en zeker geen blad voor de mond zullen nemen. Kun je daar niet tegen? Dan is deze workshop niet voor jou.

Als jij echter bereid bent om jezelf kwetsbaar op te stellen, om fouten de durven maken, dan zul je aan het einde van de dag merken dat je veel steviger in je schoenen zult staan en klaar bent voor het echte werk.

We zullen op zoek gaan naar jouw persoonlijke sterke eigenschappen en die uitvergroten. 

Boek nu een Live Presentatie Coaching
Zonder
angst en stress presenteren voor camera

Voor wie geschikt?

Onze prive coaching workshop is geschikt voor

Ondernemer

Ben je een ondernemer die online zichtbaarder wil worden en veel video's voor je bedrijf wil gaan presenteren? Dan is deze ochtend voor jou. Ook geschikt voor als je online cursussen wilt gaan opnemen.

CEO's

Ben je de CEO voor een groot bedrijf en wil je zelfverzekerder en geloofwaardiger overkomen op camera, dan is deze halve dag de beste investering die je kunt doen.

Youtuber of streamer

Ben je een (bekende) Youtuber of streamer en wil je beter worden in camera presentatie? Dan is deze ochtend voor jou een game changer. 

Presentator of acteur

Ben je al een presentator voor tv of Youtube? Of is het je ambitie hier je werk van te maken? We gaan op jouw niveau aan de slag, om zo meer klussen binnen te halen.

Wat maakt ons nu anders?

Als je gaat Googlen, zul je zien dat er veel meer presentatie workshops te vinden zijn. Waarom zou je dan voor ons kiezen?


Wij zijn de enige partij die zich richt op het presenteren voor de camera en opgeteld samen meer dan 35 jaar ervaring heeft opgedaan als presentator voor tv (SBS, Net5, RTL4, RTL5, Nickelodeon) en online programma's.


Grote spannende liveshows, items op locatie, online cursussen, online Youtube Series, we hebben ze allemaal gepresenteerd.


Jouw angsten snappen we als geen ander. En juist daarom kunnen we jou helpen een rustige en zelfverzekerde presentator te worden.

Wat vinden onze cursisten van de workshop?

Marjolein Dubbers

Energieke Vrouwen Academie

Vooral de feedback in deze online training was voor mij mega waardevol

Tijdens deze workshop ben ik echt uitgedaagd om uit mijn comfortzone te stappen, door te spelen met mimiek, stemgebruik en doordat ik mijn emoties moest in zetten om mijn presentaties krachtiger te maken. Ik heb nu de tools gekregen om mijn video's een enorme kwaliteits boost te geven.

Maaike de Boer

Wijzer Over de Basisschool

Deze live workshop presenteren heeft me heel veel zekerheid gebracht tijdens het presenteren. 100% aan te bevelen.

Ik beveel deze live workshop zeker aan voor iedereen die iets met video moet gaan doen, of het nu voor je website of voor je bedrijf is.

In heb zoveel geleerd en heb heel veel handvatten gekregen waarmee ik aan de slag kan. Ik denk dat ik dit nergens anders kan krijgen dan hier. Heel erg blij mee.

Michael Wolbert

Developer

Ik zou deze online training eigenlijk aan iedereen aanbevelen.

Ik zou deze training 100% aanbevelen. Je leert jezelf niet alleen beter presenteren op camera, maar ook in je dagelijkse en werkzame leven merk je de voordelen. Dat heb ik persoonlijk gemerkt. Sales-pitches gingen makkelijker en omdat ik kon terugvallen op een aantal basisprincipes was ik minder onzeker voor de camera.

Besteed een halve dag aandachtig aan presenteren
en je zult je leven lang hier plezier van hebben

Workshop Presenteren
voor camera

voor 1 of 2 personen.

€995,-

Excl. BTW

  • Van 9 - 13 uur
  • In hartje utrecht
  • gecoacht door bart en eric
  • op maat gemaakt
  • geen resultaat? 100% geld terug
  • Eerlijke feedback

Of bel 085-4016206

Boek een workshop
Presenteren

voor 1 of 2 personen

Geef in het bericht ook vooral een voorkeur op voor een dag en tijd.

Onze privé coaching workshops vinden bij voorkeur plaats op vrijdag ochtend. Bij uitzondering kunnen we daarvan afwijken.

Of bel 085-4016206

Zonder coaching presenteren is als Mt. Everest beklimmen zonder voorbereiding

Als professional of ondernemer worden we tegenwoordig te pas en te onpas voor een camera gezet. "Neem jij anders even een video op voor die klant van laatst". 

Je ademhaling wordt sneller
Je krijgt zweethandjes
Je voelt de druk van buiten,
Je gaat toch maar beginnen.

Klink ik echt zo raar?
Waarom zeg ik zo vaak uhh?
Wat moet ik met mijn handen doen?
Mijn collega's vinden me vast heel gek nu.

Het eindresultaat blijkt nog erger.
Waarom wiebel ik zoveel?
Ik ben totaal mezelf niet,
Waarom moest ik dit ook alweer doen?

Ik kan dit ook helemaal niet.
Wie ben ik nou om voor een camera te gaan staan?
Mijn stem is stom, ik ben stom.
Ik doe dit nooit, nooit meer.

Herkenbaar?

Dit is wat mensen zeggen over onze trainers

Er zijn tientallen presentatie workshops en cursussen in Nederland. Maar waarom nu juist voor ons kiezen? We kunnen dit het beste door onze cursisten zelf laten vertellen.

Lindsey van Loon

Postcards To The Moon

Bart en Eric zijn de beste presentatiecoaches die je je wensen kan.

Bart en Eric zijn de beste presentatiecoaches die je wensen kan. Je hebt niet het gevoel dat je beoordeeld wordt. Alles wat ze zeggen is super positief, opbouwend, op een rustige manier. Bart en Eric kijken persoonlijk naar je, kijken op welk niveau je zit en geven daar passende tips bij.

Marjolein Dubbers

Energieke Vrouwen Academie

Bart en Eric zijn als instructeur goud waard

Bart en Eric als coach is fantastisch. Ze stellen je heel erg op je gemak, geven hele goede feedback en halen je uit je comfort zone om zo harder te kunnen groeien.

Hetty Hanekamp

Factor H

Het is heel uitdagend wat hij doet

Bart en Eric geven op een hele zorgvuldige en succesvolle manier feedback en ze geven hele waardevolle tips, waar ik de rest van mijn loopbaan heel veel aan ga hebben.

>