fbpx

 Online Cursus 
Presenteren voor camera

Leer direct de basis van het presenteren voor de camera. Eindelijk af van presentatie stress en maar "wat doen".  

Direct toegang

Je krijgt direct toegang tot de cursus en kan in je eigen tijd alle lessen en opdrachten volgen.

Alsof je meeloopt in een echte workshop

Je loopt mee met een groep echte cursisten die door ons live gecoacht is.

100% geld terug garantie

Ben je niet tevreden over de cursus? Dan krijg je het complete bedrag binnen 14 dagen terug.

Hoe frustrerend is dat machteloze gevoel voor een camera? Dat je niet weet wat je met je armen en met je stem moet doen?  

Wiebelen, te overdreven bewegen, niet bewegen, als een zombie in de les kijken, monotoon klinken, geen teksten kunnen onthouden, vaak "uhh" zeggen, niet naar jezelf kunnen kijken en luisteren...

 Presenteren is zo makkelijk nog niet.

"Kan je even een filmpje opnemen voor de website? Heb je zo gedaan joh."

5 uur verder ben je nog steeds ontevreden over het resultaat. Herkenbaar? Heel logisch. Dit is iets wat bijna elke ondernemer en professional ervaart.

Bij presenteren komen zoveel technieken kijken waar je nog nooit tips voor hebt gekregen. Hoe kun je dan van jezelf verwachten dat je dit wel even doet?

Ontspannen, zonder stress en zelfverzekerd kunnen presenteren voor een camera is een must voor iedere ondernemer en professional die zijn of haar bedrijf succesvol wil maken.

Daarom gaan wij je daar nu bij helpen.

Online Cursus
Presenteren Voor Camera

De inhoud van de online cursus

Onze online cursus Presenteren voor Camera bestaat uit de volgende modules.

1

Module 1: Introductie

In deze module leggen we je uit wat we in deze online cursus gaan doen.

2

Module 2: Basis van het Presenteren

De belangrijkste module van allemaal: De Basis. Na deze module weet jij precies hoe je moet staan, wat je met je handen en je ademhaling moet doen om krachtig over te komen.

3

Module 3: Doelen stellen en Storytelling

Hoe zorg je er nu voor dat jouw presentatie aankomt bij de ontvanger? In deze module leer je hoe je elke presentatie kunt maximaliseren. Wat is je doel? Wil je ervoor zorgen dat je conversie na een webinar of sales-pitch omhoog gaat? Dan zul je mensen moeten aansporen om daadwerkelijk iets te gaan dóen na jouw presentatie. In deze module laten we je zien hoe je dat kunt doen.

Als ondernemer en professional de belangrijkste vaardigheid om te kunnen: Het vertellen van verhalen. Als je een goed verhaal kunt vertellen, ligt de wereld aan je voeten. Niemand luistert naar lijstjes, iedereen luistert naar verhalen. In deze module leren we je hoe je een verhaal kunt presenteren op camera, die mensen over een jaar nog weten.

4

Module 4: Teksten onthouden

Misschien wel het moeilijkste wat er is voor een camera: Jezelf blijven. Kijk je wel eens een opname van jezelf terug en denk je: Wie is die persoon? Ik ben toch veel leuker dan dat? In deze module geven we tips over hoe je jezelf kunt blijven tijdens het presenteren. Wat moet je doen als je zenuwachtig bent? Daarnaast geven we je ook specifieke tips die gelden voor het presenteren voor camera die je kunt inzetten om je presentaties duidelijker te maken.

5

Module 5: Omgaan met stress

Hoe schrijf je een goed script? Hoe kun je makkelijk teksten onthouden en vervolgens vloeiend op camera vertellen? Na deze module heb je alle tools in huis om dit zonder problemen te kunnen. Ook gaan we het hebben over autocue lezen. Doen of niet doen? En zo ja, hoe dan precies?

6

Module 6: Aan de slag

Je kunt alleen goed leren presenteren als je het gaat DOEN. Dat doen we al vanaf het begin van de cursus, maar in deze module bereiden we je voor op een presentatie waar je écht trots op kunt zijn. Je zal direct het verschil merken met het begin van de cursus en met zelfvertrouwen deze video online gaan zetten.

Dit zeggen cursisten over onze vorige online cursus

Deze online training is ontwikkeld op basis van vragen die we van ondernemers en professionals hebben gekregen. Jouw mening is essentieel. Bekijk hieronder de video met de reacties!

Maaike de Boer

Wijzer Over de Basisschool

Ik ben nu eindelijk niet meer onzeker als ik een video ga presenteren.

Ik heb in deze online training veel geleerd over houding, mimiek, stemgebruik en dat ik niet zo bang en onzeker hoef te zijn als ik ga presenteren. Ik heb de tools gekregen hoe ik dat voor elkaar kan krijgen.

Tim de Hullu

De Biograaf

Ik heb tijdens deze online training de tools gekregen om krachtiger mijn verhaal te vertellen

ik heb geleerd om met rust te presenteren. Over hoe je je handen en mimiek kunt gebruiken. Dat zijn kleine dingen, maar daar schiet ik enorm veel mee op. Ik ben een verhalen-verteller en door deze online training heb ik de tools gekregen om mijn verhalen een stuk sterker te kunnen voordragen.

Marjolein Dubbers

Energieke Vrouwen Academie

Vooral de feedback in deze online training was voor mij mega waardevol

Tijdens deze online training ben ik echt uitgedaagd om uit mijn comfortzone te stappen, door te spelen met mimiek, stemgebruik en doordat ik mijn emoties moest in zetten om mijn presentaties krachtiger te maken. Ik heb nu de tools gekregen om mijn video's een enorme kwaliteits boost te geven.

Krijg direct toegang

Over 5 minuten kun je al starten

 Online Cursus 
Presenteren voor camera

€99,-

Excl. BTW

  • In je eigen tijd te volgen 
  • Alsof je bij een echte workshop aanwezig bent 
  • 6 Modules met meer dan anderhalf uur lesmateriaal 
  • Eerlijke feedback van medecursisten (indien gewenst)
  • Je wordt gegarandeerd een betere presentator
  • Geen resultaat? 100% geld terug binnen 14 dagen.
Insert Content Template or Symbol

34 jaar ervaring in één online training

Dit is de enige online cursus van Nederland die gericht is op het presenteren voor de camera.


In deze online cursus geven wij je de lessen en tips, die wij in de afgelopen 17 jaar hebben opgedaan op tv en online, zodat jij niet dezelfde fouten hoeft te maken. We coachen niet uit boekjes, maar op praktische ervaring die wij zelf hebben opgedaan.


Na deze online cursus kun jij gegarandeerd met kracht en zelfvertrouwen voor een camera presenteren. Lukt het je niet? Dan krijg je binnen 14 dagen je geld weer terug,

Bonus

Dit is geen cursusje die je onderuit gezakt op de bank bekijkt!

Bonus 1
Community met andere presentatoren

Als je je aanmeldt voor deze online cursus heb je direct toegang tot en contact met andere cursisten die ook beter willen presenteren voor camera. Je kunt elkaar jouw presentatie laten zien en feedback op elkaar geven. Dit is misschien nog wel waardevoller dan het volgen van de cursus zelf.

Bonus 2
Presentatie Checklists

Je krijgt toegang tot onze presentatie checklists die je bij elke presentatie naast je kunt neerleggen.

Bonus 3
Gratis Downloads

In de online training vind je handige documenten die je kunt downloaden, zoals een script template voor je komende video's die je gaat presenteren.

Dit is wat cursisten zeggen over ons als presentatiecoaches

Wat vonden oud-cursisten van Eric en Bart als instructeur?*

Lindsey van Loon

Postcards To The Moon

Bart is de beste presentatiecoach die je je wensen kan.

Bart is de beste presentatiecoach die je wensen kan. Je hebt niet het gevoel dat je beoordeeld wordt. Alles wat Bart zegt is super positief, opbouwend, op een rustige manier. Bart kijkt persoonlijk naar je, kijkt op welk niveau je zit en geeft daar passende tips bij.

Marjolein Dubbers

Energieke Vrouwen Academie

Bart en Eric zijn als instructeur goud waard

Bart en Eric als coach hebben is fantastisch. Ze stellen je heel erg op je gemak, geven hele goede feedback en halen je uit je comfort zone om zo harder te kunnen groeien.

Hetty Hanekamp

Factor H

Het is heel uitdagend wat hij doet

Bart geeft op een hele zorgvuldige en succesvolle manier feedback en hij geeft zeer waardevolle tips, waar ik de rest van mijn loopbaan heel veel aan ga hebben.

100% Geld terug als je Ontevreden bent tot 

14-Dagen na start van de training

Wij staan voor de trainingen die we geven. Als je niet tevreden bent met de kwaliteit, dan kun je tot 2 weken na de start van de training ervoor kiezen om je geld terug te vragen, zonder dat we  daar moeilijk over doen.

Maaike de Boer

Wijzer Over de Basisschool

Deze online cursus heeft me heel veel zekerheid gebracht tijdens het presenteren. 100% aan te bevelen.

Ik beveel deze online training zeker aan voor iedereen die iets met video moet gaan doen, of het nu voor je website of voor je bedrijf is.

In heb zoveel geleren en heb  heel veel handvatten gekregen waarmee ik aan de slag kan. Ik denk dat ik dit nergens anders kan krijgen dan hier. Heel erg blij mee.

Michael Wolbert

Developer

Ik zou deze online cursus eigenlijk aan iedereen aanbevelen.

Ik zou deze training 100% aanbevelen. Je leert jezelf niet alleen beter presenteren op camera, maar ook in je dagelijkse en werkzame leven merk je de voordelen. Dat heb ik persoonlijk gemerkt. Sales-pitches gingen makkelijker en omdat ik kon terugvallen op een aantal basisprincipes was ik minder onzeker voor de camera.

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt de online cursus?

De cursus bestaat uit 6 modules die je direct kunt bekijken. Je kunt dus in één keer alle lessen doorcrossen, maar we raden je aan rustig aan te doen. Ga na elke module oefenen met de lessen die we geven. Deel je presentaties met je medekandidaten en geef feedback. Zo heb je het meeste aan deze cursus.

Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?

Elke module bestaat uit een aantal lessen van een paar minuten. Deze duren bij elkaar nooit langer dan 30 minuten. Inclusief het opnemen van jouw presentatie, ben je per module ongeveer een uurtje kwijt. Uiteraard kun je er meer tijd insteken als je wilt. Hoe meer je oefent, hoe sneller je beter wordt.

Ik wil graag leren presenteren voor groepen, is deze online training dan wel wat voor mij? 

Absoluut. Je leert technieken die zowel voor- als achter de camera perfect toepasbaar zijn. In deze online cursus leggen we wel de nadruk op het presenteren voor camera, door je daar bepaalde technieken voor te leren die niet gelden voor het presenteren voor groepen. Daarnaast zijn er aspecten van het presenteren voor groepen waar we niet op in gaan.

Is deze online training alleen voor beginners?

Nee. Deze online cursus is geschikt voor iedere (aspirant) presentator op elk niveau. Het zou kunnen dat je de stof in bepaalde modules al machtig bent. Dit is alleen maar fijn, want dan kun je je focussen op de modules waar je nog te winnen hebt. Daarnaast kun je beter de basis goed beheersen dan veel "trucjes" leren. Herhaling is key.

Krijg ik in deze online cursus ook direct feedback van jullie?

Nee. Tenminste, niet 1 op 1. Daar hebben we onze privé coaching workshop voor. Maar, het is zeker niet uitgesloten dat we af en toe komen buurten in de community en wat (ongevraagde) feedback geven op jouw presentatie ;-)

Is het insturen van een video verplicht?

Nee. Het is wel zo dat je het meeste leert van deze cursus als je er praktisch mee aan de slag gaat.

>