fbpx

Cursus social media voor beginners


Onze cursus social media voor beginners is het perfecte startpunt als je nieuw bent op het gebied van social media en benieuwd bent hoe je dit effectief gebruikt. We beginnen bij de basis en nemen je mee door de verschillende platforms, hun unieke kenmerken en hoe je deze kunt benutten voor jouw doeleinden. Of je nu een eigen bedrijf hebt, je persoonlijke merk wilt opbouwen of gewoon actiever wilt zijn online, de cursus van Leermij.com biedt de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om met vertrouwen te starten op social media.

Wil je deelnemen aan onze social media cursus?

Les van ervaringsdeskundigen

Niet blij?
100% geld terug

Binnen een paar uur resultaat

Wat leer je in onze cursus social media voor beginners?

Als je online jouw bedrijf of onderneming wilt promoten, is een sterke aanwezigheid op social media essentieel. In onze cursus social media voor beginners leer je niet alleen hoe je professionele social media video's maakt, maar ook hoe je jezelf het beste kunt presenteren. We behandelen de basisprincipes van contentcreatie, van fotografie tot video-editing en hoe je boeiende posts kunt maken die resoneren met je doelgroep. Daarnaast leer je hoe je zelfverzekerd overkomt voor de camera, een vaardigheid die steeds belangrijker wordt in de digitale wereld.

" Bart en Eric zijn de eersten die me bewust hebben gemaakt van hoe ik moet staan en hoe ik mijn handen moet gebruiken. 100% aan te raden. "

Lindsey Ravelle van Loon

(Ondernemer - Postcards to The Moon)

"

" Je leert jezelf niet alleen beter presenteren op camera, maar ook in je dagelijkse en werkzame leven.  Hele praktische tips van twee mannen die weten waar ze het over hebben."

Michael Wolbert

(Programmeur)

"

Meld je direct aan en word een expert in social media

Wil je leren presenteren als een zelfverzekerde professional op social media? Meld je dan nu aan voor onze cursus social media voor beginners. Of je nu je zakelijke netwerk wilt uitbreiden, je creatieve ideeën wilt delen of simpelweg meer betrokken wilt raken bij online communities, onze workshops en cursussen bieden de tools en technieken die je nodig hebt. Bekijk de cursussen uit onze academy of schrijf je direct in. 

>