fbpx

Cursus leren presenteren


Ontdek de kunst van overtuigend spreken met onze unieke cursus waarin leren presenteren centraal staat. In deze dynamische leeromgeving word je ondergedompeld in de fijne kneepjes van effectief communiceren. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt aanscherpen, onze cursus biedt je de tools om met vertrouwen te presenteren. Van het structureren van jouw verhaal tot het gebruik van visuele hulpmiddelen, bij Leermij.com begeleiden we je bij elke stap.

Wil je graag leren presenteren?

Les van ervaringsdeskundigen

Niet blij?
100% geld terug

Binnen een paar uur resultaat

In onze cursus presenteren hanteren we praktijkfocus

Wat maakt onze training waarin je kunt leren presenteren zo speciaal? Bij ons leer je niet alleen de theorie, maar pas je deze ook direct toe in de praktijk. Je leert jezelf presenteren met zelfvertrouwen door middel van interactieve sessies, waarbij online presenteren een belangrijk onderdeel vormt. Je oefent met het overbrengen van jouw boodschap, het vasthouden van de aandacht van je publiek en het effectief inzetten van digitale middelen. Door deze hands-on benadering verlaat je de cursus niet alleen met kennis, maar ook met het vertrouwen om deze toe te passen in jouw professionele of persoonlijke leven. We richten ons ook op het aanpassen van jouw stijl aan verschillende soorten publiek en situaties. Zo leren we je met zelfvertrouwen voor allerlei doelgroepen te presenteren.

eric bouwman

" Bart en Eric zijn de eersten die me bewust hebben gemaakt van hoe ik moet staan en hoe ik mijn handen moet gebruiken. 100% aan te raden. "

Lindsey Ravelle van Loon

(Ondernemer - Postcards to The Moon)

"

" Je leert jezelf niet alleen beter presenteren op camera, maar ook in je dagelijkse en werkzame leven.  Hele praktische tips van twee mannen die weten waar ze het over hebben."

Michael Wolbert

(Programmeur)

"

Meld je nu aan en leer alles over presenteren

Wacht niet langer om te leren presenteren als een zelfverzekerde professional. Onze workshops bieden een unieke kans om jouw presentatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu je presentatie op social media wilt verbeteren of indruk wilt maken in zakelijke kwesties, onze cursus presenteren biedt de sleutel tot succes. Ontdek meer over onze cursussen in de academy of schrijf je vandaag nog in. Je leert ook hoe je jouw presentaties kunt verrijken met verhalen en anekdotes om een diepere connectie met je publiek te maken. Dankzij onze uitgebreide aanpak kun je leren presenteren als een professional en na onze training ben je klaar om elke uitdaging aan te gaan.

>