fbpx

Jouw presentatie frustraties voor een camera zijn eindelijk voorbij.

Leer om zonder stress en met kracht te presenteren, zelfs als je jezelf op beeld verschrikkelijk vindt. De nieuwe groep cursisten start op 20 oktober 2021

Hou me op de hoogte van de volgende online training in het voorjaar van 2023! 

Hoe frustrerend is dat machteloze gevoel voor een camera? Dat je niet weet wat je met je armen en met je stem moet doen?  

Wiebelen, te overdreven bewegen, niet bewegen, als een zombie in de les kijken, monotoon klinken, geen teksten kunnen onthouden, vaak "uhh" zeggen, niet naar jezelf kunnen kijken en luisteren...

 Presenteren is zo makkelijk nog niet.

"Kan je even een filmpje opnemen voor de website? Heb je zo gedaan joh."

5 uur verder ben je nog steeds ontevreden over het resultaat. Herkenbaar? Heel logisch. Dit is iets wat bijna elke ondernemer en professional ervaart.

Bij presenteren komen zoveel technieken kijken waar je nog nooit tips voor hebt gekregen. Hoe kun je dan van jezelf verwachten dat je dit wel even doet?

De wereld zal straks waarschijnlijk normaliseren, maar een zekerheid is dat online meetings en sales-pitches zullen blijven en verder zullen toenemen.

Als deze presentaties elke keer weer een marteling blijven, wordt het werkende leven de komende jaren een verschrikking voor je. Dat wil je niet.

Daarbij, als jij het presenteren voor camera moeilijk vindt, of ongemakkelijk, dan ziet de kijker dit ook. Alles wordt uitvergroot op camera. Ook stress.

Het goede nieuws is dat presenteren te leren is. Investeer een paar uur in het leren van essentiële presentatietechnieken en moet jij eens kijken welke reuze sprongen je gaat maken.

Ontspannen, zonder stress en zelfverzekerd kunnen presenteren voor een camera is een must voor iedere ondernemer en professional die zijn of haar bedrijf succesvol wil maken.

Daarom gaan wij je daar nu bij helpen.

Online Training
Leer Mij Presenteren Voor Camera in 7 Weken

In deze online training "Leer mij Presenteren Voor Camera in 7 Weken" leer je comfortabel en krachtig voor een camera presenteren. Je leert o.a. :

 • hoe je je lichaam moet gebruiken
 • hoe je teksten kunt onthouden 
 • hoe je jezelf kunt blijven tijdens het presenteren
 • je succesvolle sales-pitches kunt houden
 • hoe je steengoede verhalen kunt vertellen
Minder stress

Hoeveel stress ervaar jij bij het presenteren? Deze online training gaat al jouw onzekerheden en stress zoveel mogelijk weghalen. Pas dan kan je een boodschap krachtig overbrengen.

Met kracht presenteren

In deze online training leer je technieken om mensen niet alleen te inspireren, maar ook aan te sporen tot actie met jouw presentatie. Jouw online video's worden in één klap 10x beter en effectiever.

Teksten schrijven en onthouden

We leren je technieken om steengoede scripts te schrijven. te onthouden, en deze te presenteren terwijl je altijd jezelf blijft.

Excelleren tijdens Zoom-calls

Hoe vaak ben je murw geslagen na een dag zoom-calls? Jij leer in deze training technieken waardoor mensen jouw presentaties nooit zullen vergeten.

Hou me op de hoogte van de volgende online training in het voorjaar van 2023! 

Dit is een coachingstraject

Deze training heeft een maximum van 50 cursisten. In een periode van 7 weken krijg je elke week een nieuwe module met lesmateriaal. Na elke module krijg je de opdracht om een video in te sturen, voor feedback. Samen met je medecursisten worden we zo elke week een beetje beter. Na de eindopdracht zul je gegarandeerd op een positieve manier schrikken van het enorme verschil in je presentatieniveau.

Dit zeggen cursisten over de training

Deze online training is ontwikkeld op basis van vragen die we van ondernemers en professionals hebben gekregen. Jouw mening is essentieel. Bekijk hieronder de video met de reacties!

Maaike de Boer

Wijzer Over de Basisschool

Ik ben nu eindelijk niet meer onzeker als ik een video ga presenteren.

Ik heb in deze online training veel geleerd over houding, mimiek, stemgebruik en dat ik niet zo bang en onzeker hoef te zijn als ik ga presenteren. Ik heb de tools gekregen hoe ik dat voor elkaar kan krijgen.

Tim de Hullu

De Biograaf

Ik heb tijdens deze online training de tools gekregen om krachtiger mijn verhaal te vertellen

ik heb geleerd om met rust te presenteren. Over hoe je je handen en mimiek kunt gebruiken. Dat zijn kleine dingen, maar daar schiet ik enorm veel mee op. Ik ben een verhalen-verteller en door deze online training heb ik de tools gekregen om mijn verhalen een stuk sterker te kunnen voordragen.

Marjolein Dubbers

Energieke Vrouwen Academie

Vooral de feedback in deze online training was voor mij mega waardevol

Tijdens deze online training ben ik echt uitgedaagd om uit mijn comfortzone te stappen, door te spelen met mimiek, stemgebruik en doordat ik mijn emoties moest in zetten om mijn presentaties krachtiger te maken. Ik heb nu de tools gekregen om mijn video's een enorme kwaliteits boost te geven.

De inhoud van de online training

Onze online training Presenteren voor Camera bestaat uit de volgende modules.

1

Module 1: Introductie

In deze module leggen we je uit wat we in deze online training gaan doen en wat er precies van je verwacht wordt.

2

Module 2: Basis van het Presenteren

De belangrijkste module van allemaal: De Basis. Na deze module weet jij precies hoe je moet staan, wat je met je handen en je gezicht moet doen en zorgen we er voor dat niks je meer kan afleiden van een steengoede presentatie.

3

Module 3: Met Kracht en Overtuiging Presenteren

Hoe zorg je er nu voor dat jouw presentatie aankomt bij de ontvanger? In deze module leer je hoe je elke presentatie kunt maximaliseren. Wat is je doel? Wil je ervoor zorgen dat je conversie na een webinar of sales-pitch omhoog gaat? Dan zul je mensen moeten aansporen om daadwerkelijk iets te gaan dóen na jouw presentatie. In deze module laten we je zien hoe je dat kunt doen.

4

Module 4: Jezelf blijven & Camera technieken

Misschien wel het moeilijkste wat er is voor een camera: Jezelf blijven. Kijk je wel eens een opname van jezelf terug en denk je: Wie is die persoon? Ik ben toch veel leuker dan dat? In deze module geven we tips over hoe je jezelf kunt blijven tijdens het presenteren. Wat moet je doen als je zenuwachtig bent? Daarnaast geven we je ook specifieke tips die gelden voor het presenteren voor camera die je kunt inzetten om je presentaties duidelijker te maken.

5

Module 5: Schrijven, onthouden en presenteren 

Hoe schrijf je een goed script? Hoe kun je makkelijk teksten onthouden en vervolgens vloeiend op camera vertellen? Na deze module heb je alle tools in huis om dit zonder problemen te kunnen. Ook gaan we het hebben over autocue lezen. Doen of niet doen? En zo ja, hoe dan precies?

6

Module 6: Story Time

Als ondernemer en professional de belangrijkste vaardigheid om te kunnen: Het vertellen van verhalen. Als je een goed verhaal kunt vertellen, ligt de wereld aan je voeten. Niemand luistert naar lijstjes, iedereen luistert naar verhalen. In deze module leren we je hoe je een verhaal kunt presenteren op camera, die mensen over een jaar nog weten.

7

Module 7: Zoom-calls en Webinars 

Hoeveel uur per dag heb jij te maken met Zoom-calls en webinars? Hoe gaar ben je dan na een dag? Hoeveel van deze presentaties kun je eigenlijk navertellen? Van interactieve live-presentaties zijn we in de afgelopen tijd gegaan naar saaie online meetings. In deze module laten we je zien hoe je als presentator hier echt op kunt vallen en het verschil kunt maken. We laten je zien hoe je de aandacht vast kunt houden en hoe je een krachtige sales pitch kunt geven, ondanks dat deze online plaatsvindt.

Bonus

Dit is geen cursusje die je onderuit gezakt op de bank bekijkt!

Wie beter wil leren presenteren zal in actie moeten komen. Daarom is er aan het einde van elke module een opdracht. Je gaat jezelf opnemen, de video naar ons versturen en vervolgens feedback ontvangen. Mega spannend. Maar als je deze weerstand opzoekt zul je pas écht groeien. Let maar op.

Bonus 1
Wekelijks persoonlijke feedback

Als je je aanmeldt voor deze online training, heb je je persoonlijke presentatiecoaches die elke week persoonlijke feedback zullen geven op jouw ingestuurde presentaties.

Bonus 2
Checklist van de beste apparatuur en software

Je krijgt toegang tot onze database van beste apparatuur en software om je presentaties mee op te nemen.

Bonus 3
Gratis Downloads

In de online training vind je handige documenten die je kunt downloaden, zoals een script template voor je video's en een presentatie checklist

Over de presentatiecoaches
Eric Bouwman
en Bart Boonstra

Eric en Bart zijn beiden ervaren acteurs en presentatoren. Eric heeft o.a. gepresenteerd voor RTL4 en de NPO, Bart o.a. voor NET5 en Nickelodeon. Nog steeds presenteren ze programma's online op YouTube voor grote stichtingen en bedrijven.


Inmiddels hebben Eric en Bart ook honderden mensen gecoacht hoe ze voor een camera moeten presenteren. Doordat zij zelf het klappen van de zweep kennen, snappen ze precies waar jouw onzekerheid of frustratie vandaan komt en kunnen ze jou vervolgens precies vertellen hoe je dit kunt oplossen.


En ja, don't worry, Eric en Bart kennen ook echt nog wel zenuwen en maken nog tientallen bloopers als ze voor een camera moeten presenteren. Dat gaat nooit weg :)

Eric en Bart zijn bekend van:

Dit is wat cursisten zeggen over ons als presentatiecoaches

Wat vonden oud-cursisten van Eric en Bart als instructeur?*

Lindsey van Loon

Postcards To The Moon

Bart is de beste presentatiecoach die je je wensen kan.

Bart is de beste presentatiecoach die je wensen kan. Je hebt niet het gevoel dat je beoordeeld wordt. Alles wat Bart zegt is super positief, opbouwend, op een rustige manier. Bart kijkt persoonlijk naar je, kijkt op welk niveau je zit en geeft daar passende tips bij.

Marjolein Dubbers

Energieke Vrouwen Academie

Bart is als instructeur goud waard

Bart als coach is fantastisch. Hij stelt je heel erg op je gemak, geeft hele goede feedback en haalt je uit je comfort zone om zo harder te kunnen groeien.

Hetty Hanekamp

Factor H

Het is heel uitdagend wat hij doet

Bart geeft op een hele zorgvuldige en succesvolle manier feedback en hij geeft zeer waardevolle tips, waar ik de rest van mijn loopbaan heel veel aan ga hebben.

Klaar om te groeien? Meld je aan!


Start op 20 oktober 2021
Maximaal 50 plekken beschikbaar

595,-

 • 6 bomvolle modules met al onze presentatiekennis
 • Persoonlijke presentatiecoaches op jouw niveau
 • Gegarandeerde groeiresultaten
 • Feedback van andere cursisten (indien gewenst)
 • Groepssessie van een uur, halverwege de training.
 • 30 minuten privé coaching call als je meer dan 70% van de opdrachten hebt ingestuurd

100% Geld terug als je Ontevreden bent tot 

14-Dagen na start van de training

Wij staan voor de trainingen die we geven. Als je niet tevreden bent met de kwaliteit, dan kun je tot 2 weken na de start van de training ervoor kiezen om je geld terug te vragen, zonder dat we  daar moeilijk over doen.

Wacht niet! Er zijn in totaal maar 50 plekken voor deze training. Dit is hoe andere cursisten deze training na afloop beoordeelden.

Was het volgen van deze online training de juiste beslissing?

Maaike de Boer

Wijzer Over de Basisschool

Deze online training heeft me heel veel zekerheid gebracht tijdens het presenteren. 100% aan te bevelen.

Ik beveel deze online training zeker aan voor iedereen die iets met video moet gaan doen, of het nu voor je website of voor je bedrijf is.

In heb zoveel geleren en heb  heel veel handvatten gekregen waarmee ik aan de slag kan. Ik denk dat ik dit nergens anders kan krijgen dan hier. Heel erg blij mee.

Lindsey van Loon

Postcards To The Moon

Eindelijk eens echte, waardevolle feedback 

Presenteren deed ik altijd op gevoel, maar als ik mezelf terug zag was ik nooit helemaal tevreden. Ik kon echter niet de vinger op leggen waar dat nou precies aan lag. Door de eerlijke, maar respectvolle feedback die ik tijdens deze online training heb gekregen, heb ik echt gevoel dat ik enorme stappen heb gezet en deze kan gaan inzetten voor mijn bedrijf.

Michael Wolbert

Developer

Ik zou deze online training eigenlijk aan iedereen aanbevelen.

Ik zou deze training 100% aanbevelen. Je leert jezelf niet alleen beter presenteren op camera, maar ook in je dagelijkse en werkzame leven merk je de voordelen. Dat heb ik persoonlijk gemerkt. Sales-pitches gingen makkelijker en omdat ik kon terugvallen op een aantal basisprincipes was ik minder onzeker voor de camera.

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt de online training?

De cursus duurt in totaal 7 weken. Elke week krijg je een nieuwe module. Aan het eind van elke module zit een opdracht, in de vorm van een video die je kunt insturen. Wij geven elke week feedback op jouw video.

Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?

Elke module bestaat uit een aantal lessen van een paar minuten. Deze duren bij elkaar nooit langer dan 30 minuten. Inclusief het opnemen van jouw presentatie en het versturen ervan, ben je per week ongeveer een uurtje kwijt. Uiteraard kun je er meer tijd insteken als je wilt. Hoe meer je oefent, hoe sneller je beter wordt.

Ik wil graag leren presenteren voor groepen, is deze online training dan wel wat voor mij? 

Absoluut. Je leert technieken die zowel voor- als achter de camera perfect toepasbaar zijn. In deze online training leggen we wel de nadruk op het presenteren voor camera, door je daar bepaalde technieken voor te leren die niet gelden voor het presenteren voor groepen. Daarnaast zijn er aspecten van het presenteren voor groepen waar we niet op in gaan.

Is deze online training alleen voor beginners?

Nee. Deze online training is geschikt voor iedere (aspirant) presentator op elk niveau. Wij merken al snel aan jou wat je niveau is en zullen onze coaching hierop aanpassen. Het zou kunnen dat je de stof in bepaalde modules al machtig bent. Dit is alleen maar fijn, dan kunnen we alvast schaven aan je mindere punten. Daarnaast kun je beter de basis goed beheersen dan veel "trucjes" leren. Herhaling is in dat geval key.

Hoe kunnen jullie online precies feedback geven?

Elke week stuur je een video met je mobiel via Whatsapp in. Wij geven hier elke week persoonlijk feedback op met tips waar je aan kunt werken. Let op: Dit is elke week één bericht of een videoboodschap.

Is het insturen van een video verplicht?

Nee. Het is wel zo dat je het meeste leert van deze cursus als je er praktisch mee aan de slag gaat. Ben je een week een video vergeten in te zenden? Geen probleem. We kunnen alleen elke week wel maximaal op 1 video feedback geven.

Waarom kunnen er maar 50 mensen meedoen?

We willen deze cursus zo persoonlijk mogelijk houden. Een online presentatietraining heeft alleen nut als er ook feedback plaatsvindt. Het geven van feedback kost ons natuurlijk een hoop tijd. Daarom hebben we een maximum aan het aantal deelnemers verbonden.

De online training zit vol, maar ik wil wel meedoen. Wat nu?

Jammer, maar geen probleem. Schrijf je in op de wachtlijst. We laten je z.s.m. weten wanneer de volgende cursus van start gaat.

Help! Ik heb een kaartje gekocht, maar ik heb nog geen mail binnen.

Bekijk de spam van je mail. Helaas belanden de e-mails vaak daar. Heb je na 4 uur nog niks binnen? Stuur ons dan even direct een mailtje via info@leermij.com.

Ik kan niet op de startdatum van de cursus, maar wil wel de online training doen. Wat kan ik het beste doen?

De online training start op de aangegeven datum. Je hebt echter telkens een week om je opdracht in te sturen. Dat geldt ook voor de eerste week. Kun je dus niet op de startdatum? Geen probleem, je kunt de eerste opdracht nog een week na deze datum insturen.

32 jaar ervaring in één online training

Het aantal jaar dat wij maar wat hebben "aangekloot" voor een camera, is te gênant voor woorden. We hebben de grootste programma's gepresenteerd op televisie, maar altijd de eindstreep nipt gehaald puur op enthousiasme. Niet op vaardigheid. Als iemand ons aan het begin van onze carrière de tips had gegeven die wij je in deze online training leren, had dat ons zo ongelooflijk veel stress en ongemakkelijkheid bespaard.


In deze online training geven wij je de lessen en tips, die wij in de afgelopen 15 jaar hebben opgedaan, zodat jij niet dezelfde fouten hoeft te maken. Na deze online training kun jij met kracht en zelfvertrouwen voor een camera presenteren. Dat beloven we. En daar gaan wij je nog persoonlijk bij helpen ook.

>