fbpx

Binnen 1 dag af van je angst en stress voor een camera

Krijg plezier en zelfvertrouwen in het presenteren voor een camera, zelfs als je denkt dat je geen talent hebt! Boek een Live Presentatie Workshop. Gewoon, bij jou op locatie. Op maat, zonder gedoe, met bizarre resultaten!

Zonder coaching presenteren is als Mt. Everest beklimmen zonder voorbereiding

Als professional of ondernemer worden we tegenwoordig te pas en te onpas voor een camera gezet. "Neem jij anders even een video op voor die klant van laatst". 

Je ademhaling wordt sneller

Je krijgt zweethandjes

Je voelt de druk van buiten, 

Je gaat toch maar beginnen.


Klink ik echt zo raar?

Waarom zeg ik zo vaak uh?

Wat moet ik met mijn handen doen?

Mijn collega's vinden me vast heel gek nu.

Het eindresultaat blijkt nog erger.

Waarom wiebel ik zoveel?

Ik ben totaal mezelf niet,

Waarom moest ik dit ook alweer doen?


Ik kan dit ook helemaal niet.

Wie ben ik nou om voor een camera te gaan staan?

Mijn stem is stom, ik ben stom.

Ik doe dit nooit, nooit meer.

Herkenbaar?

Boek nu onze 1-daagse Live Workshop
Zonder
angst en stress presenteren voor camera

Boek een halve, of een hele dag een
 Live presentatie Workshop bij jou op locatie.

Dit zijn de stappen als je een Live Workshop boekt

Direct na je aanmelding plannen we een datum waarop we langskomen. Eigenlijk hoef je tot de daadwerkelijke Workshopdag niks meer te doen:

1. WAT Zijn je wensen?

Wat wil je bereiken met deze workshop? Waar loop jij, of je team op dit moment tegenaan.

Geef duidelijk aan waar je het meeste behoefte aan hebt. Waarom moet jij en/of je medewerkers beter presenteren voor camera?

2. Wij maken op een maat gemaakt plan

Je kunt nooit een expert worden in één dag. Je zult keuzes moet maken. Dat geldt zeker ook voor ons.

Wij maken een op maat gemaakt plan met theorie, maar vooral veel praktijk oefeningen die gericht is om jouw doelen te behalen. Je krijgt dit plan altijd van te voren in te zien en je kunt altijd elementen weghalen of toevoegen.

3. we komen bij je langs

Ik hoop dat je een goede nachtrust hebt voor deze workshop. Het wordt een pittig dagje, met vooral heel veel doen. Na deze dag zullen jij en je medecursisten kapot zijn, maar met een voldaan gevoel.

Je hoeft alleen een locatie aan te wijzen, wij regelen de rest. In overleg met jou zorgen we dat er altijd voldoende voedzaam eten en drinken is. Salades en lichtverteerbaar voedel, zodat we snel weer aan de bak kunnen.

4. meer rust, kracht en zelfvertrouwen

We beloven je niet dat je na deze dag de nieuwe Martijn Krabbé bent geworden. Wat we wél met zekerheid kunnen zeggen is dat je met meer zekerheid en kracht voor een camera zult staan.

Eindelijk krijg je die handvatten die simpel lijken, maar een wereld van verschil gaan betekenen in jouw presentaties. Dat zal jou en je team direct het vertrouwen geven om hogere conversies te halen, of nieuwe fans aan je te binden.

Wat vinden onze cursisten van de workshop?

Marjolein Dubbers

Energieke Vrouwen Academie

Vooral de feedback in deze online training was voor mij mega waardevol

Tijdens deze workshop ben ik echt uitgedaagd om uit mijn comfortzone te stappen, door te spelen met mimiek, stemgebruik en doordat ik mijn emoties moest in zetten om mijn presentaties krachtiger te maken. Ik heb nu de tools gekregen om mijn video's een enorme kwaliteits boost te geven.

Maaike de Boer

Wijzer Over de Basisschool

Deze live workshop presenteren heeft me heel veel zekerheid gebracht tijdens het presenteren. 100% aan te bevelen.

Ik beveel deze live workshop zeker aan voor iedereen die iets met video moet gaan doen, of het nu voor je website of voor je bedrijf is.

In heb zoveel geleerd en heb heel veel handvatten gekregen waarmee ik aan de slag kan. Ik denk dat ik dit nergens anders kan krijgen dan hier. Heel erg blij mee.

Michael Wolbert

Developer

Ik zou deze online training eigenlijk aan iedereen aanbevelen.

Ik zou deze training 100% aanbevelen. Je leert jezelf niet alleen beter presenteren op camera, maar ook in je dagelijkse en werkzame leven merk je de voordelen. Dat heb ik persoonlijk gemerkt. Sales-pitches gingen makkelijker en omdat ik kon terugvallen op een aantal basisprincipes was ik minder onzeker voor de camera.

Wat maakt ons nu anders?

Als je gaat Googlen, zul je zien dat er veel meer presentatie workshops te vinden zijn. Waarom zou je dan voor ons kiezen?


Wij zijn de enige partij die opgeteld samen 33 jaar praktische ervaring heeft opgedaan als presentator voor tv (SBS, Net5, RTL4, RTL5, Nickelodeon) en online programma's.


Grote spannende liveshows, items op locatie, online trainingen, online Youtube Series, we hebben ze allemaal gepresenteerd.


Jouw angsten snappen we als geen ander. En juist daarom kunnen we jou helpen om de eerste stappen naar een rustige, zelfverzekerde presentatie te zetten.

Besteed een dag aandachtig aan presenteren en je zult je leven lang hier plezier van hebben

Misschien heb je nooit eerder nagedacht over het "leren presenteren". Logisch, bijna niemand doet dat. En juist presenteren wordt gezien als het grootste struikelblok tijdens sales meetings, het opnemen van video's voor je bedrijf en livestreams. Wat nu als je vanaf nu je sales meetings met kracht in gaat? Als je grote pitches weet binnen weet te slepen? Hoeveel zou jou en je bedrijf dat opleveren?

Dit is de investering die je daarvoor moet doen.

HALVE DAG
(8-12u)

Snel, efficiënt, en to the point.

$

€ 1.950

  • 1 - 6 cursisten
  • Compleet Ontzorgd
  • Bij jou op Locatie

populair

HELE DAG
(9-17u)

Meer oefeningen, meer power, meer resultaat

€3.450

  • 1-6 cursisten
  • Compleet Ontzorgd
  • Beste presentaties achteraf toegestuurd
  • Ook mogelijk als 2x halve dag met 2 groepen

Boek een Live workshop

Wil je graag een Live Workshop boeken voor jouw bedrijf? Stuur ons dan direct een mail via dit formulier. Voor welke datum zou je graag een workshop willen? Wil je een hele of halve dag?

Maak je keuze
Halve of Hele dag?
  • Halve dag
  • Hele dag
0 of 350

Dit is wat mensen zeggen over onze trainers

Er zijn tientallen presentatie workshops en cursussen in Nederland. Maar waarom nu juist voor ons kiezen? We kunnen dit het beste door onze cursisten zelf laten vertellen.

Lindsey van Loon

Postcards To The Moon

Bart en Eric zijn de beste presentatiecoaches die je je wensen kan.

Bart en Eric zijn de beste presentatiecoach die je wensen kan. Je hebt niet het gevoel dat je beoordeeld wordt. Alles wat ze zeggen is super positief, opbouwend, op een rustige manier. Bart en Eric kijken persoonlijk naar je, kijken op welk niveau je zit en geven daar passende tips bij.

Marjolein Dubbers

Energieke Vrouwen Academie

Bart is als instructeur goud waard

Bart als coach is fantastisch. Hij stelt je heel erg op je gemak, geeft hele goede feedback en haalt je uit je comfort zone om zo harder te kunnen groeien.

Hetty Hanekamp

Factor H

Het is heel uitdagend wat hij doet

Bart en Eric geven op een hele zorgvuldige en succesvolle manier feedback en ze geven hele waardevolle tips, waar ik de rest van mijn loopbaan heel veel aan ga hebben.

Wij stomen jou en je team klaar voor het echte werk

Presenteren is ongeoefend gewoon heel vervelend om te doen. De onzekerheid die je hebt als je gaat opnemen, de schaamte als je het resultaat laat zien, verschrikkelijk.


Niks is leuk, ongeoefend.


Wij gaan jou en je team in een dag klaarstomen om met plezier voor een camera te kunnen presenteren. Het wordt een zware dag, waarin we kritisch zullen zijn en zeker geen blad voor de mond zullen nemen. Kun je daar niet tegen? Dan is deze workshop niet voor jou.


Als jij echter bereid bent om jezelf kwetsbaar op te stellen, om fouten de durven maken, dan zul je aan het einde van de dag merken dat je veel steviger in je schoenen zult staan en klaar bent voor het echte werk.


We zullen op zoek gaan naar jouw persoonlijke sterke eigenschappen en die uitvergroten. 

>